Een van de taken waarmee alle SEO rekening moet houden om uw website in de zoekmachines te positioneren, is om kwaliteitslinks te krijgen . De links van onze thematische pagina’s en goed geplaatst op onze website, als ze aan bepaalde criteria voldoen, kunnen ons helpen onze PageRank te verbeteren (het aantal van 0 tot 10 dat onze relevantie meet).

De taak van het winnen van links die verwijzen naar ons natuurlijk is niet eenvoudig en is een proces dat tijd kost. Er zijn echter manieren om onze pagina om backlinks te krijgen als we bepaalde technieken voor linkbuilding toepassen. In dit artikel geven we u enkele aanwijzingen.

Technieken om links naar uw website te krijgen

Het eerste waar we duidelijk over moeten zijn, is dat we niet passief kunnen blijven en wachten tot andere pagina’s ons met elkaar verbinden. We moeten het doel halen om elke week 1 of 2 links te krijgen , van verschillende sites en van hetzelfde onderwerp.

“Hoe kun je zoiets doen als het niet van mij afhangt?” , Vertel je me. Dit is wat we in de volgende tricks zullen uitleggen.

1. Maak zeer interessante inhoud. Onze ervaring leert ons dat webpagina’s of blogs die zeer interessante webinhoud creëren, vaak op sociale netwerken worden gedeeld en zich goed positioneren. Maar ze krijgen ook andere bloggers om ze te citeren, vooral als ze een controversieel onderwerp behandelen. U moet overwegen inhoud van zeer hoge kwaliteit te schrijven.

2. Afspraak bij andere blogs en webpagina’s. Veel bedrijven willen de concurrentie natuurlijk niet citeren, om geen stenen tegen hun eigen dak te gooien. Het citeren van andere blogs en interessante webpagina’s kan ons helpen hun vertrouwen te winnen en vervolgens citeren ze ons van hun website.

3. Maak opmerkingen over blogs. Een van de meest traditionele en gemakkelijke manieren om links te krijgen, is door op andere blogs te reageren. Het gaat om het maken van opmerkingen die betrekking hebben op het onderwerp en waarin geen spam wordt gemaakt. De gebruikersnaam moet de link naar uw website bevatten. Maar er is altijd een opmerking te maken en opmerkelijk, niets van “Ik hield van deze inzending” en dat is het. 

4. Schrijf in artikelverzamelsites. 
Met artikelmappen kunnen we links buiten onze grenzen verdienen. Ik spreek van pagina’s met bepaalde relevantie als waarin u relevante inhoud kunt publiceren die naar uw website verwijst. 

5. Maak secundaire blogs.
Uiteindelijk, sommige pagina’s kiezen om een ​​link-building strategie genaamd secundaire blogs gemaakt met de naam van de sleutel die willen woord positie te creëren. Omdat ze het voortgezet, is het niet belangrijk om zo vaak bij te werken, plaatst de koppeling geïntegreerd in het artikel zonder overschrijding (1 per week is prima).

De SEO is een lang en complex werk dat vereist, boven alles, veel van geduld, inzet en doorzettingsvermogen . Welke andere technieken weet u om links naar uw website of blog te krijgen? Gebruik je een van deze? Laat de jouwe achter in de comments.