Een aantal van de websites die ik maakte zijn opgenomen in de Web Design Index.
Maar wat ís de Web Design Index nou eigenlijk?

Web Design Index by Content 05
Web Design Index & Web Design Index by Content

Uitgeverij Pepin Press geeft ieder jaar zowel een “Web Design Index” als een “Web Design Index by Content” uit. Boeken met afbeeldingen (screenshots) van de 1002 opmerkelijkste websites ter wereld, geordend op kleur en/of onderwerp.

Websites die in de Web Design Index verschijnen worden geselecteerd op basis van ontwerpkwaliteitinnovatie en doeltreffendheid.
“The most accurate overview of the state of the art in web design.”

Sinds de eerste uitgave in 2000 is The Webdesign Index is zo’n beetje het standaardwerkrondom webdesign geworden. Alle delen van de Web Design Index zijn internationale bestsellers, met wereldwijd ongeveer een kwart miljoen verkochte exemplaren.